Rå i hodet!

Dette kurset er det lurt å starte med. Her legges grunnlaget for det du skal lære i de senere, påfølgende kursene.

På dette kurset lærer du følgende:
Praktiske og kraftfulle verktøy som gjør deg i stand til – enklere å kontrollere følelsene dine. For hvis du er som nesten alle andre som vil du kjenne deg igjen i beskrivelser av hvordan det er å være så nervøs før et stevne at man nesten spyr! Eller at man rir og du vet at du kan så mye bedre på trening, og det ønsker du å ta med inn på konkurransebanen.  Eller at du trener og trener men det stagnerer og tar ikke den retningen du vil at det skal gjøre, i alle fall ikke så raskt som du ønsker! Kanskje har du det sånn at du har hatt noen ubehagelige opplevelser som sitter i og som hindrer deg i å ri avslappet og å hygge deg? Eller kanskje er det slik at du har funnet ut at du ønsker å bruke mer av deg selv på en bedre måte. Du ønsker raskere fremgang, større kontroll og styring, bedre selvinnsikt og en større letthet og glede inn i hestelivet ditt?

«Rå i hodet» handler om å få kontroll, vite hvordan du skal gjøre det og bli mentalt sterkere:

 • Du får full kontroll over dine tilstander og kan selv bestemme hvordan du vil reagere
 • Sortering av tidligere minner. Lær deg å kaste bekymringer ut av hodet og erstatte med noe mye bedre
 • Lær hvordan du kan oppdra hjernen og sansene dine til å jobbe for deg
 • Bevissthet om egen tenking og ordenes kraft og påvirkning
 • Mentaltrening som forberedelse og evaluering. De som mentaltrener får ca 40% raskere fremgang
 • Kurset er en god blanding av teori og praktiske øvelser.

Bestill kurset til din klubb ved å sende epost til gry -e-n@online.no

Meld deg på venteliste og få informasjon om webtreninger og oppstart av online kurs her:https://grynergaard.simplero.com/page/94238

 

 

Sagt om kurset;

» Mine forventninger om å få noen verktøy som kan hjelpe meg ble innfridd i stor grad! Nyttig kurs!»

Ellen GW

» Kurset var lettfattelig og logisk og jeg fikk verktøy som vil hjelpe meg å komme ut av størknede tankebaner»

S Henrichsen

» Innsikt i «forbudte ord» og lærdom om hvor mye enkelte ord som for eksempel ikke, burde, og skal påvirker oss og lagrer seg!»

– Hobbyrytter, kvinne- Midt-Norge

» Innsikt i at kroppen og hjernen er et vanvittig arkiv som husker godt!! Lærte meg å benytte visualiseringen knyttet til en direkte oppgavedel hvor jeg lærte lukke en dør og åpne en annen i forhold til å kunne tenke positivt og ikke fokusere på delen som gikk galt.»

– Konkurranserytter, mann

» Jeg har fått masse innsikt etter bare en time, og må innrømme at jeg etter ride økten i går var i ekstase. Jeg smilet hele tiden og det er lenge siden sist!! Føles bare så utrolig godt, og er sikker på at dette skyldes at jeg har tenkt gjennom og funnet ut mer om hvordan ting bør gjøres, og det funker!»

-Kvinne 43, Oslo

«Nyttige teknikker som var såpass enkle at man kan begynne å bruke dem på egenhånd med engang + opplevelsen av  faktisk kunne sette seg i en ønsket tilstand»

– Hege K

Share

2 responses to “Rå i hodet!

 1. Bodil Authen

  Vil takke for lærerikt kurs i Isfjorden i går!

  Rart/ spennende å kjenne hvor fysiske tankene våre er…og hvordan det er mulig å styre det vi vil ha inne i oss..Og alle kan lære det:)

 2. Ja det fine er som du sier at ALLE kan lære det! Og det er fantastisk å bli bevisst disse mekanismene slik at vi kan ta styringen istedetfor å forbli ofre våre følelser og tanker:-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *