Monthly Archives: september 2013

27.09.2013 Ett enkelt spørsmål som kan endre et fastgrodd mønster

Skift retning på tankegangen

Skift retning på tankegangen

Det er ikke uvanlig å gjøre “tabber” igjen og igjen. Det er fordi vi er så opptatt av ikke å gjøre dem igjen og igjen, at vi helt glemmer å fokusere på hva vi egentlig ønsker oss. En vanlig ting  å si til seg selv er; jeg skal ikke ………”. Bytt ut den setningen med; “hva vil jeg gjøre istedenfor?” Det enkle lille skifte vil gi deg rom for mange nye alternativer og muligheter til å detaljert beskrive for deg selv hva du egentlig ønsker å oppnå.  Prøv:-)

Helt gratis kan du lære mer her:https://grynergaard.simplero.com/page/94238

 

Gry

Share

18.09.2013 Ikke alltid kjemi med dem du underviser? Det kan du gjøre noe med!

Kommuniser i alle kanaler

Kommuniser i alle kanaler

Det er ikke sjeldent jeg hører følgende setning: “Den personen har jeg ikke kjemi med!”

Det er vel og bra med mennesker man ikke trenger å ha noe med å gjøre, men har du en eller flere elever du underviser, kan det være en fordel å kunne skape kjemi, slik at dere begge får en fin opplevelse.

Som instruktør går jeg også ut ifra at du ønsker å nå gjennom til dem du underviser. Her skal jeg gi deg noen vinnertips der du kommuniserer i alle kanaler!

1. Når du møter et menneske kan du speile det optisk slik at du gjør deg mest mulig lik. Vi gjør dette  for å skape tillit, og tillit må ligge i bunn for å skape en god læringsarena

2. Du kan speile kroppsspråk og ord

3. Når du har gjort dette skal du fokusere på ordene eleven din bruker. Er de billedlige, musikalske eller ta og føle på ord? Billedlige personer foretrekker og forstår best billedlige ord og uttrykk. Det gjør de to andre gruppene også.

4. Lev deg inn i hvordan den andre har det slik at du best mulig kan kartlegge hva vedkommende trenger fra deg i tillegg til teori/praksis. Har du d et sjenert menneske er det viktig å være klar over det og legge opp undervisningen deretter.

5. Finn ut hva som motiverer eleven din gjennom å lytte til ordene og se etter lysglimt i øynene.

Har du lyst til å lære mer om dette kan du sjekke ut kurset “Coaching for instruktører”

I løpet av to innholdsrike dager vil du lære deg hvordan du gjennom enkle grep kan nå frem til alle med ditt budskap.

Noen tilbakemeldinger fra tidligere kursdeltagere

“Hadde ingen spesielle forventninger, var i utgangspunktet skeptisk, men det innfridde ++. Lærte masse jeg kan bruke både hjemme og som veileder”

“Jeg har fått en stor verktøykasse, og kurset hadde en veldig grei miks mellom teori og praksis”

Lær deg noen enkle tips for å få eleven til å skifte tilstand og å sette mål:https://grynergaard.simplero.com/page/94238

 

Share

18.09.2013 Coach erfaring fra Hanne

 

Selvkontroll er herlig!

Selvkontroll er herlig!

Sist uke jobbet jeg med Hanne og her er bloggen fra hennes erfaring etter timen. Tusen takk for din blogg og at jeg fikk jobbe med deg Hanne:-)

 

les bloggen her: http://hest.no/blog/?blid=1144955

Vil du lære noen av teknikkene, klikk her:https://grynergaard.simplero.com/page/94238

Share