Monthly Archives: januar 2018

Endring? Hva mister jeg?

For de fleste mennesker kan forandring oppleves som ganske skremmende, og det er grunnen til at vi fortsetter i samme spor som vi alltid har gjort.


Gjør som du alltid har gjort og oppnå samme resultat igjen og igjen…..

Kjenner du deg igjen?

Det er jo litt komisk at man tror man skal få et nytt og bedre resultat helt i tråd med ønsker og drømmer, ved å gjøre det samme som man alltid har gjort 🙂 Tenkt de samme tankene, tatt de samme valgene og følt de samme følelsene.  Vi kan gå rundt å tro at nå har vi gjort en dyptgripende endring, kanskje har du flyttet, skiftet jobb, fått deg kjæreste, blitt singel, begynt på nytt studie eller noe annet. Men dypt der nede surrer de samme mønstrene, og “nissen er med på lasset” og du får etter en stund det samme resultatet som du alltid har fått. Har du “satt deg opp for nederlag”, ja så er det det du får. Hjernen er fin sånn, den gir deg det du ber den om! Derfor er det utrolig viktig ved endringsarbeid at du blir bevisst på hva du vil ha og også hva du må ta bort for å oppnå det du vil ha. Er du ikke bevisst på dette vil du stå på stedet hvil. Du må være villig til å ta noe som er kjent, bort! Det kan oppleves skremmende og det er derfor du skal lage deg noen nye kart som gir deg en opplevelse av trygghet og gjenkjennelse, slik at det blir lett for deg å gå inn i det nye. Det nye som er en enda bedre utgave av deg selv og enda mer i tråd med den du er og de du vil med rytterlivet ditt, eller livet generelt.


Vil du lære mer om å sette mål basert på det som er riktig for deg, kan du ta kontakt og bestille et coachingprogram. Eller benytt deg av gratiskurs der siste mail omhandler målsetting:https://grynergaard.simplero.com/page/94238

Jeg vet og du vet at du kan når du vil!

Share

Et superspørsmål til ettertanke

Jeg vet at mange av dere har drømmer og mål dere ønsker å oppnå. Kanskje har du lært noen teknikker engang, gått på et kurs eller snakket med noen. Allikevel lar drømmen vente på seg og du surrer rundt i den samme rundkjøringen, år etter år. Jeg har et enkelt spørsmål til deg som vil gi deg innsikt og klarhet til å ta fatt på arbeidet mot det du ønsker deg. Et spørsmål som stopper deg fra å spenne bein på deg selv, igjen og igjen.

Hva må jeg droppe for å oppnå det jeg ønsker meg og drømmer om?

Lær mer om å håndtere tanker som skaper dårlige følelser og hvordan sette mål her:https://grynergaard.simplero.com/page/94238

Sett deg ned med penn og papir og begynn å skriv. Etter hvert vil det utkrystallisere seg noen mønstre som du vil se helt klart og tydelig. Når du har fått denne innsikten kan du starte jobben med å rense ut virus fra tankesystemet ditt og installere nye tanker.


Vi vet gjennom forskning på  at hjernen og dens funksjon at den  er plastisk. Det vil si at den kan endre seg slik at de områdene som tidligere har fått mye fokus, som for eksempel negativ indre dialog, vil krympe. Når du endrer tankemønster endrer hjernen seg og andre signaler og ny adferd og reaksjonsmønstre vil vokse. Høres dette spennende ut? Den gode nyheten er at du kan, hvis du vil; “Upgrade and wire up for a positive change”. Lykke til!

Share