Monthly Archives: mai 2018

Den siste lille brikken

Er du en av dem som kjenner at du har mer å gå på, men får det ikke ut i handling? Frustrerende? Energislukende? Eller noe noe annet.

Du har allerede suksess på ditt nivå, og sett utenfra, lykkes du. Og, du gjør jo det! Samtidig vet du at “jeg har et større potensiale men jeg klarer ikke å se klart hva det er som hindrer meg”.

Du har en indre følelse som forteller deg at det er mer å gå på, at du ikke utnytter ditt potensiale fullt ut. Det er den siste lille brikken….

Hva skal til?

Det som hindrer kan være mange ulike ting, og ofte er det noe som sitter i hodet. Noen tanker, noe du tror på som er ubevisste og automatiserte. Tanker og “troer” som engang fungerte til noe, men som ikke gjør det lenger. Disse små tankevirus, detaljene, kan du gjøre klokt i å identifisere og endre på, slik at hele deg jobber for deg, mot de målene du har satt deg.

I dag vet vi, heldigvis, at det er mulig å endre hjernen og trene den til å foreta nye koblinger, slik at den fungerer mer hensiktsmessig for oss.

Nye koblinger? Ja takk 🙂

Er du nysgjerrig på hvordan en slik tanketrenings prosess fungerer? Klikk her:https://grynergaard.simplero.com/page/94238

Share

Stevnenerver?

Tankene surrer i fri dressur og skaper uro i kroppen, hjerteklapp, skjelvende muskler og “ullhode”. Ingen ting virker! Alle de timene med trening, til ingen nytte.  Kjenner du deg igjen? Da er du absolutt ikke alene! Jo mer du tror på tankene dine, disse filmene som surrer uavbrutt i hodet, denne stemmen som nådeløst forteller deg hvor dårlig du er til å ri og ikke minst, hva vil alle de andre si? 

Du har gjort alt det riktige. Du har trent hesten din riktig, du har en god instruktør, utstyret er korrekt, hesten din får den beste behandling av equiterapeut og kiropraktor, men allikevel blir du så utrolig nervøs når det gjelder.

Det som skjer er at vårt urgamle overlevelsesinstinkt fight, flight , freeze, slår inn fordi du ikke vet hvordan du skal håndtere tanker, følelser og adferd.  Underliggende i minnene dine, helt ubevisst, lagret i alle sansekanaler, ligger det informasjon som kan utløse dette urinstinktet. Du vet ikke når eller hvorfor det utløses, og du aner som sagt ikke hvordan du skal bli kvitt triggerminner og forberede deg mentalt slik at du kan styre tilstanden din.

Flukt skaper ikke resultater og mestring

Hvordan ville det vært å ha den kontrollen? Kontrollere tankene? Bestemme hvilken tilstand du skal være i? Enkelt forklart, sitte i førersetet kontra å sitte i baksetet med bind for øynene. Tenk deg frem i tid. Hvordan ville det være å ha full kontroll fordi du har kunnskap? Fint hva?

 

 

For deg som ønsker å gjøre noe med det, klikk her https://grynergaard.simplero.com/page/94238

Glad stevnesesong ønskes alle ryttere på det nivået du er. Husk å være en glad rytter 🙂 Du begynte jo med hest fordi det var gøy, eller…

 

 

Share