05.01.12 Går du den samme veien, kommer du frem til samme sted!

oh fagre nyttårsløfte

Nytt år er i startgropa! Tenk….. du har et helt år til rådighet. Hva skal du fylle det med? Hvordan ser du for deg at det skal bli? Har du inngått noen nyttårsløfter med deg selv? Og er du som alle andre og sier at i år, da skal jeg holde dem!

Vi kan gjøre oss mange tanker rundt det nye året, og vi kan bestemme oss for endring på enkelte områder. Noen ganger får vi det til, og det kan virke som det nærmest var flaks. Andre ganger gir vi opp lenge før vi har tenkt å starte på forandringen. «Puh det krever så mye og ikke vet jeg hvordan jeg skal gjøre det, og egentlig er jeg ganske lei av å mislykkes…», er setninger vi hører temmelig ofte når temaet bringes til torgs.

gå i den samme fella igjen og igjen

Som overskriften sier så vil du få samme resultat igjen og igjen om du bruker samme strategi eller oppskrift i livet ditt. Vi har oppskrifter for alt vi foretar oss, og disse oppskriftene er inne i oss. Vi kaller det tankestrategier. Du har strategier for suksess, for motivasjon, demotivasjon, guts, depresjon, glede…ja hele spekteret. Du har dine helt unike valgstrategier som fører deg fremover eller bakover eller kanskje i sirkel. Om du ikke bevisst foretar en endring, vil 2012 sannsynligvis bli temmelig lik 2011. Det er enkel logikk i det; «gjør du som du alltid har gjort vil du få det du alltid har fått!»

 

gamle vaner sette dype spor

De færreste er bevisst sine stragtegiene eller oppskriftene, og de færreste vet hvordan de skal endre på dem for å gjøre dem bedre. Det er et tankekors. Disse stragtegiene kan ses på som vaner. Ting vi bare gjør uten å tenke oss om. En vane som har vært en vane i mange år, blir til et dypt spor. Du kan tenke deg at du sykler på en sandstrand, i det samme sirkelsporet dag etter dag, år etter år. Sporet blir temmelig dypt og vanskelig å svinge ut av. Det vil kreve kunnskap å svinge ut av sporet. Det du kan er lett og gøy, det du ikke kan er vanskelig, skremmende. og mer kraftkrevende. Du kan gjøre 2012 til et enklere, morommere og mer inspirerende år for deg selv gjennom å lære deg hvordan du fungerer!

Når du skal endre en vane krever det bevissthet. Du må forstå hva du gjør, hvordan strategien din er og hvordan din hjerne lagrer sansebasert informasjon som får deg til å handle slik du gjør. Når du vet dette, da kan du med en god følelse av mestring forandre på det! Du vil bli overrasket over hvor enkelt og gøy det er.

Gjør 2012 til ditt aller beste år så langt!

Jeg hører mange si at 2012 skal bli deres beste år, og det håper jeg virkelig det blir! Vi i Ryttercoachen vil gjerne bidra til at det kan bli enda litt bedre enn du i din villeste fantasi våget håpe på! Gjennom å delta på våre kurs vil du kunne bryte gamle vaner og ha enda større sjanse for å skape det beste året ditt noensinne! Du kan lære deg å utvikle viljestyrken din, fokusere bedre, være mer motivert, flytte mentale grenser, bli modigere, bli rå på å sette mål og nå dem, mobilisere under press, takle stress og ikke minst oppnå personlig mestringstro på et hvert nivå.

På siden vår finner du kurstilbudene våre

 

 

 

Share

Publisert

i

av

Stikkord: