20.03.2012 Det du fokuserer på vokser

 

Nøkkelen til suksess er individuell

Alle har vi erfaring med at det vi fokuserer på vokser. Det kan være at du skal kjøpe ny bil og du har sett deg ut en modell du ønsker deg. Plutselig ser du denne bilen «overalt og hele tiden», mens du tidligere ikke la spesiellt godt merke til den. Det vi fokuserer på, det vokser.

Dette gjelder selvsagt også innenfor hestesport. Fokuserer man på suksess og mestring, er det stor sannsynlighet for at du vil få det, og fokuserer du på nederlag er sannsynligheten stor for at det er nettopp det du oppnår. Husk suksess er noe veldig personlig og varierer fra person til person, samtidig som det er noen universelle «regler» for suksess.

Fokus på suksess og mestring henger tett sammen med å sette gode, realistiske og motiverende mål samtidig som kvaliteten på tenkingen din gir deg riktig fokus.

To skal få to smarte tips av meg som vil ta deg bort fra nederlag og store skritt mot suksess og mestring.

-Bruk fantasien din og se for deg store, fargerike og klare bilder av deg selv når du har suksess og opplever at du mestrer det du holder på med. Lek regissør og lag bildene og filmene som gode reklamefilmer til deg selv. Fokuser på disse bildene og filmene. For å gjøre det enda sterkere kan du bruke alle sansene dine i reklamefilmene. Du kan også ta et steg 5 år inn i fremtiden og velge på øverste hylle hvor du vil være da, hva du vil gjøre, tenke og føle. Drøm stort og gå for den ultimate følelsen av glede.

-Tips to handler om den indre stemmen vår som kan velte gleden med en eneste liten setning:»Dette klarer du ikke!»

 

Brenn "søppeltanker!"

Denne og andre små, men svært begrensende setninger ønsker du ikke!! Dette er bare søppel som hindrer deg i å leve suksessfullt. Søppel som skal kastes! Forestill deg at du har et stort bål, og på det bålet kan du kaste alt søppel inni hodet ditt. Det kan være disse negative setningene og det kan være gamle minner i form av bilder og filmer. Lag et stort og deilig bål og la det hele gå opp i flammer. Dans gjerne en seiersdans rundt bålet.

På våre kurs vil du lære enda flere av disse kraftfulle nlp teknikkene, metoder og teknikker for alt av målsettinger, problemløsninger og utforsking av egne følelser og hvordan du skal endre dem til noe bedre.

NLP er en studie- og modellering av suksess!

Share

Publisert

i

av