10.04.2013 Kvitt deg med dårlig tankegods!

Se for deg at hjernen din er som en computer. Du kan programmere den til hva du vil og den har allerede blitt programmert av de du har hatt rundt deg i oppveksten. Som personer blir vi konstant utsatt fra påvirkning utenfra. Denne påvirkningen lagres i hjernen vår ut fra hvordan vi vektlegger den informasjonen vi får. Enkelt forklart så kan du ta tre personer som har vært på ferie sammen, eller sett en film, og stille spørsmål om hva de la merke til, likte osv. Du vil garantert få tre ulike svar. Vi vektlegger og sorterer informasjon ulikt ettersom hva vi lar «slippe gjennom» og inn til oss.

Er du av den typen som kan bli nervøs og få alle slags fysiske utslag når du skal ri stevne? Eller kanskje bare skal ri og noen ser på deg? Da har du gammel programvare som bør byttes ut!

Eller kanskje har du opplevd en fall ulykke fra hest eller andre skumle saker som lever i minnet ditt? Da bør også din programvare byttes ut!

softwearFordi, det fallet som har vært, er ikke lenger. Det er bare det at kroppen din tror det fordi du har generalisert og fått det til at alt som har med ridning å gjøre er farlig og kan ende med en ulykke. Uansett hvilken hest det er og uansett hva andre sier til deg.

 

Din softwear heter; «å ri er farlig jeg kan skade meg!»

Den må avinstalleres og det gjør du slik:

Se for deg det du er redd for og legg merke til om du er aktivt deltagende i episoden. Hvis du er det skal du forestille deg at du «går ut av» kroppen din og ser deg selv utenfra.

Når du har gjort dette kan du legge merke til om det er en film du ser deg selv i. Hvis det er det så fryser du filmen slik at den blir til et stillbilde.

peisNår det er gjort gjør du bildet svart og hvitt og setter en ramme på det . Etterpå kan du dytte dette bildet langt bort fra deg så det blir et bittelite bilde. Deretter fører du det med en øyebevegelse ut til venstre og der ser du for deg en peis. Kast bilde i peisen og hold blikket der til du kjenner at bildet er brent opp. Se rett frem igjen. Hva ser du nå? Tomt?

hvis det ikke er tomt men rester av det gamle bildet som har kommet tilbake så gjentar du prosessen til det er tomt.

tomler_None_fullDeretter ser du for deg et hyggelig bilde eller en god film der du spiller hovedrollen og alt er helt topp.

 

Vil du lære mer om dette temaet kan du ta kurset «Rå i hodet»

Lykke til, Gry

Share

Publisert

i

av

Stikkord: