14.12.2013 Tilbakemeldinger som motiverer

finne de riktige ordene
finne de riktige ordene

Som gammel klatrer med et visst behov for å kjenne på den tynne linjen mellom  liv og død, har jeg omsider funnet en ride instruktør som har fattet poenget for min motivasjon. Stian Pedersen skjønte ganske rast at når han sa «bra Gry», så ble det dårligere ridning fra min side. Min automatiske reaksjon basert på klatring er at da kan jeg slappe av….med det resultat at jeg slipper hesten fra meg:-/ Så uten at jeg sa noe forstod Stian at han måtte bruke andre ord, som var mer klatreorienterte. Og fint for meg så har han jo prøvd seg på den fronten også. Så etter et par ganger med feil tilbake melding kom den riktige….beveg deg ut på stupet Gry…det forstod jeg, da måtte det vedvarende skjerpings til! Og så gikk alt så meget bedre:-) takk Stian

Her er noen tips til deg som vil lære litt om hvordan du skal håndtere følelser og sette mål :https://grynergaard.simplero.com/page/94238

Share

Publisert

i

av

Stikkord: