Ryttercoachen kurs og coaching

Workshop, kurs og programmer er lagt opp slik at det bygger på hverandre.

1. Oppklarende workshop som skal gi deg bevissthet rundt dine ubevisste tankemønstre og få deg til å kjenne etter hvor «skoen trykker».

Link til workshop » Trygg Og Glad Rytter»

http://www.ryttercoachen.kartra.com/page/tryggoggladrytter

Workshop » Din beste konkurransesesong» kommer i løpet av sommeren.

2. Når du har sett workshopen klikker du på kjøp kurs. Er du rask får du 50% avslag på ordinær pris.

Trygg og Glad Rytter er et grunnkurs

Kurset er over 4 moduler og du får hjelp i facebook gruppe.

I løpet av disse modulene lærer du deg de aller beste målsettingsverktøy i tillegg til mentaltrening og tilstandskontroll. Du lærer også hvordan du kan skal bruke effektive modeller for å utvide komfortsonen din og ferdighetene dine på en måte som gir selvtillit og god mestring.

Tur- og hobby rytteren har workshop og kurs som heter Trygg Og Glad Rytter.

Konkurranserytteren har workshop og kurs som heter «Din Beste Konkurransesesong»

Din beste konkurransesesong blir lansert i løpet sommeren.

3. Gruppecoachingprogrammet » Jeg Kan – Få vinnerskalle du og«, er for dem som vil lære enda mer, og som trives med å lære i gruppe. 

Passer også godt for team og kan bestilles utenom lansering for alle typer team.

Du får  «hands on» oppfølging, noe som sikrer deg enda bedre resultater. Dette programmet vil lanseres 2-3 i året, og passer for begge kategorier sammen.

4. En til en coaching er for deg som vil ha din helt egen spesialsydde prosess. Jeg har stor pågang og dette er et «must» for deg vil ha nye resultater nå!

En til en annonseres når det er ledige plasser, men du kan også sende en epost for å sette deg på venteliste. Deltagere i mine programmer har fortrinnsrett. Send epost til gry@ryttercoachen.no

5. Medlemsskap der du får en workshop eller forelesning i måneden, og anledning til å delta på «hotseat» en gang i måneden. Hotseat er livecoaching, og det er lærerikt å søke om en plass i «hotseat» og det er lærerikt å høre andre bli coachet. Du får tilbud om medlemsskap når du går et av grunnkursene, fordi for at du skal få best mulig utbytte av medlemsskapet ditt, trenger du grunnkurset i bunn.

Jeg har delt opp grunnkursene i to kategorier.

1. Tur- og hobby rytteren som går litt på kurs og deltar på hobby nivå i konkurranse

2. Rytteren som har konkurranse som sitt hovedfokus.

3. Foreldre med barn/ungdom som konkurrerer har stor nytte av å delta på workshop og grunnkurs. Jeg opplever stadig at foreldre kommuniserer på en lite hensiktsmessig måte med sine barn/ungdommer. Ved å lære hvordan de ulike mentale modellene virker, vil du få effektivt kommunikasjon med rytterdatteren /sønnen din.

Nå er workshop og grunnkurs for tur – hobby rytteren ferdig og du kan bruke denne lenken for å komme til workshop:https://ryttercoachen.kartra.com/page/tryggoggladrytter?fbclid=IwAR3qf_9oB32vcmJNrzptaCXr-NMqJrSQELuMNgE1dz1mJU04Eh2AZhgt8-Y

Workshop og kurs er selvstudie og absolutt en «nobrainer» når det kommer til pris, sett i forhold til hva du får av innhold, er det ingen «nobrainer» .

Alt innholdet i modulene er lett forklart og skulle du stå fast vil du få hjelp i facebook gruppe så du får resultater. 

Workshop og kurs Din beste konkurranse sesong kommer i løpet av sommeren, når min programmerer er ferdig med sommerferien.

Jeg Kan programmet lanseres igjen til høsten.

Share