Instruktører

Kommuniser bedre med dine elever

og du vil få helt andre resultater

Som instruktør kommer du i kontakt med mange ulike typer mennesker og disse kommuniserer ulikt, de motiveres forskjellig, deres måte å ta til seg lærdom og kunnskap på vil variere og de har ulik måte å sette seg mål og nå disse.

Du har sikkert erfart at «kjemien» ikke stemmer med enkelte av dine elever!? At du ikke når helt frem med det du vil lære bort og at kommunikasjonen er preget av å prate forbi hverandre? Opplever du det slik? Vil det ikke da være befriende å ha kunnskapen som skal til for å guide denne eleven videre, eller? For å nå frem med kunnskapen?

Coaching for instruktører vil gi deg to spennede dager fylt med mange aha opplevelser som vil gjøre din instruktørhverdag mye mer spennede . Et skikkelig kompetanseløft!

– Språk. Visste du at når du har en elev som er visuel i sin kommunikasjon, og du er i kinestetisk i din måte å undervise på, ja så er det faktisk ganske vanskelig å nå frem med læringen, uansett hvor dyktig du er som instruktør. Det vil du vel rette på? Og vet du hvordan små ord kan velte store lass? Og hvordan ordene og språket påvirker deg direkte følelsesmessig? Når du kan dette vil det bli enkelt for deg å undervise alle mennesketyper fordi du vet hvordan du skal tilpasse språket og være fleksibel, og dermed nå ut til dine elever med ditt budskap. Og det er vel det som er hovedhensikten, er det ikke?

– Motivasjon. Vet du hvordan du skal motivere dine elever? Vet du hva som er viktigst for dem du underviser? Du kan sikkert ha en viss formening, men for å kunne vite helt sikkert slik at du kan tilpasse språket, er det klokt å skaffe seg kunnskap om motivasjonsstrategier.Muligens har du lykkes i å motivere noen av dine elever, men her snakker vi om å kunne motivere alle, gjennom å være fleksibel og bevisst språket. Når du har lært deg kunsten å motivere vil du kunne motivere alle. Og det igjen vil gjøre deg til en enda dyktigere instruktør!

– Mentaltrening. Mentaltrening er ikke bare å se for seg at man rir, det er mye mer enn det! Når du lærer deg hvordan minner/fantasi, følelser/ tilstand og adferd henger sammen, og ikke minst hvordan du skal bruke det aktivt, vil du kunne undervise og lede din elev frem til suksess på alle nivå. Du vil også kunne forberede dine egne timer på en bedre måte og bruke mye mer av deg selv, slik at dere begge sitter igjen med en god følelse til slutt!

– Sette gode mål. Du vil lære deg noen gode coachingmodeller som hjelper deg og eleven din til å holde en god struktur gjennom timen (kortsiktige mål) og på lang sikt (langsiktige mål). Det kan virke enkelt å sette opp mål, men det kreves god innsikt og erfaring for å lykkes. Det er noen feller man kan gå i som fører til at man mister troa på det å sette mål og arbeide for å nå dem. Disse er det viktig å vite om, samt at det finnes gode visuelle teknikker og tidslinjearbeid som fører til at du har mye større sjanse for å lykkes i å nå dine mål.

Kurset er lagt opp med en god blanding av teori og egentrening.

Bestill en informasjons samtale på gry-e-n@online.no

Bli med på gratiskurset kickstart 2020, du melder deg på her

https://ryttercoachen.kartra.com/page/kikcstart2020

 

 

Share

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.