Det handler om å tro!

Å komme i mål med drømmen henger tett sammen med evnen til å tro Du kan drømme deg bort, se for deg det du vil oppnå, stort eller lite. Du kan kjenne den gode følelsen av å være der, i drømmen din. Lev deg inn i det, og bare vær der. Føles bra hva? Vil du dit? Ja du vil dit!

Du setter igang, gjør et grundig forarbeid, med gode planer for mål og delmål. Du er godt motivert, men allikevel, når du kjenner litt bedre etter, er det en liten del av deg som tviler! Du tror ikke 100% sikker på at du vil lykkes, selv om du vil aldri så mye. Det er en del av deg som tviler! Kanskje er det slik at de rundt deg tviler også?

Dette er en kjent situasjon for de fleste av oss. Vi mennesker fungerer slik at det vi har er trygt og godt, og selv om vi vet at det venter noe bedre der fremme, så klamrer vi oss til det trygge. Helt normalt, men ingen god strategi om vi vil ha fremgang. Og ikke minst om vi vil utnytte hele vårt potensial til det fulle.

Tro!  For at du skal lykkes 100% må du tro med hele deg. Om du ikke gjør det, finnes det enkle mentale teknikker for å endre på dette. Hvis du kunne velge å bruke en enkel og kraftfull teknikk basert på hvordan hjernen vår fungerer, ville  det ikke vært fint å ha tilgang til den kompetansen? Istedenfor å slite med tvil. Tvil som fører til at bare deler av drømmen din blir oppfyllt eller den blir ikke oppfyllt i det hele tatt. Se for deg at du gradvis mister  motivasjonen og det som så fristende ut, blir bare tungt. Ja du har sikkert skjønt det.

Du har et valg! Det er opp til deg å velge hvordan du skal gjøre det. Du kan gjøre det lett, eller tyngre.

Det finnes kompetanse for å gå den enkle veien, og vi i Ryttercoachen vil gjerne lære den bort til deg, så du også kan få gleden av de gode følelsene som bor i en oppfyllt drøm.

Se på våre kurs og ta gjerne en uforpliktende telefon for mer informasjon og påmelding

Share