12.desember 2011Ny Elli samling

Elli

Da bærer det avgårde til Hamar for nye dager med kunnskap og læring. Vår instruktør er  Elli (Erlingur Erlingsson). Det er utrolig inspirerende å ri for Elli. Han har masser av kunnskap og erfaring, er en dyktig pedagog med evnen til å forklare rideteknikkene på en lettfattelig måte. Han inspirerer og deler villig ut av sin kunnskap. Opplegget denne gangen fungerer slik at Elli rir hesten din i to dager, også rir du den selv de to siste dagene. Altså et kurs som strekker seg over 4 dager.  Når man er på et kurs av en slik varighet, er det enormt lærerrikt å følge med på all ridningen, slik at de mentale bildene av hva du skal se, det riktige bildet, blir repetert og repetert. I kombinasjon med spesielle mentaltreningsteknikker, gir dette akselerert innlæring. Ved å benytte seg av denne kunnskapen når du er på ridekurs/ clinic, vil du oppleve å få mye mer igjen.

Share