20.12 2011 Kroppsspråk og tilstand

I går kom vi over en artikkel som omhandler kroppsspråket og dets påvirkning av din indre tilstand. Alle vet vi jo at kroppsspråket påvirker de rundt oss. Dette er gammel lærdom og flittig brukt innen kommunikasjon. Det mange ikke tenker på er kroppsspråkets påvirkning av din egen tilstand. Fra gammelt av har dette vært godt kjent, kanskje ikke bevisst, men leser du bøker og sangtekster fra “gamle dager”, finner du mange strofer som dreier seg nettopp om dette- kroppsholdning og tilstand. Innen NLP Coaching bruker vi denne kunnskapen helt bevisst, og du som går på kurs hos oss, vil lære om denne fantastiske mekanismen. Som en liten smakebit legger jeg ut artikkelen. Du kan lese mer her: http://wakeup-world.com/2011/08/05/10-simple-postures-that-boost-personal-performance/

Share