Et superspørsmål til ettertanke

Jeg vet at mange av dere har drømmer og mål dere ønsker å oppnå. Kanskje har du lært noen teknikker engang, gått på et kurs eller snakket med noen. Allikevel lar drømmen vente på seg og du surrer rundt i den samme rundkjøringen, år etter år. Jeg har et enkelt spørsmål til deg som vil gi deg innsikt og klarhet til å ta fatt på arbeidet mot det du ønsker deg. Et spørsmål som stopper deg fra å spenne bein på deg selv, igjen og igjen.

Hva må jeg droppe for å oppnå det jeg ønsker meg og drømmer om?

Lær mer om å håndtere tanker som skaper dårlige følelser og hvordan sette mål her:https://grynergaard.simplero.com/page/94238

Sett deg ned med penn og papir og begynn å skriv. Etter hvert vil det utkrystallisere seg noen mønstre som du vil se helt klart og tydelig. Når du har fått denne innsikten kan du starte jobben med å rense ut virus fra tankesystemet ditt og installere nye tanker.


Vi vet gjennom forskning på  at hjernen og dens funksjon at den  er plastisk. Det vil si at den kan endre seg slik at de områdene som tidligere har fått mye fokus, som for eksempel negativ indre dialog, vil krympe. Når du endrer tankemønster endrer hjernen seg og andre signaler og ny adferd og reaksjonsmønstre vil vokse. Høres dette spennende ut? Den gode nyheten er at du kan, hvis du vil; «Upgrade and wire up for a positive change». Lykke til!

Share

Publisert

i

av

Stikkord: