Den siste lille brikken

Er du en av dem som kjenner at du har mer å gå på, men får det ikke ut i handling? Frustrerende? Energislukende? Eller noe noe annet.

Du har allerede suksess på ditt nivå, og sett utenfra, lykkes du. Og, du gjør jo det! Samtidig vet du at «jeg har et større potensiale men jeg klarer ikke å se klart hva det er som hindrer meg».

Du har en indre følelse som forteller deg at det er mer å gå på, at du ikke utnytter ditt potensiale fullt ut. Det er den siste lille brikken….

Hva skal til?

Det som hindrer kan være mange ulike ting, og ofte er det noe som sitter i hodet. Noen tanker, noe du tror på som er ubevisste og automatiserte. Tanker og «troer» som engang fungerte til noe, men som ikke gjør det lenger. Disse små tankevirus, detaljene, kan du gjøre klokt i å identifisere og endre på, slik at hele deg jobber for deg, mot de målene du har satt deg.

I dag vet vi, heldigvis, at det er mulig å endre hjernen og trene den til å foreta nye koblinger, slik at den fungerer mer hensiktsmessig for oss.

Nye koblinger? Ja takk 🙂

Er du nysgjerrig på hvordan en slik tanketrenings prosess fungerer? Klikk her:https://grynergaard.simplero.com/page/94238

Share

Publisert

i

av

Stikkord: