Hva skal til for at du skal få ut de siste 20 prosentene?

Ønsker du deg stabil fremgang og bedre resultater år etter år?

Da er du som de fleste oss. Vi ønsker oss stabil fremgang så vi kan kjenne på mestring og føle oss gode. Virkelig kjenne i hele kroppen at det vi legger ned så mye ressurser i, gir langsiktige og gode resultater.

Det har gått litt trått for meg den siste tiden, men i dag hadde jeg en sånn en «gull dag».

Jeg liker å kalle det gulldager, de dagene da alt flyter og den intellektuelle forståelsen og all treningen, har transformert til kroppslig kunnskap. Kroppslig kunnskap som er din kommunikasjonskanal med hesten din.

Jeg går alltid på jakt etter gulldager, og jeg vil at hver eneste ride økt skal inneholde gyllne øyeblikk.

I dag hadde jeg en sånn dag, og det betyr ekstremt mye for meg. Disse dagene og øyeblikkene forteller meg at jeg gjør noe som er riktig. Riktig for hesten og vår kommunikasjon sammen. Vi bygger lag på lag sammen, lærer, utvikler oss og bygger en grunnmur som skal holde. Et fundament til å bygge videre på. Et fundament som skal vare. Sterkere og bedre år for år. Bedre og bedre tillit til deg selv, dine ferdigheter og din kunnskap. Vi er et team som stoler på hverandre.

Jeg har hatt motstand de siste årene, og kroppslig har jeg vært kraftig satt tilbake. Men min grunnleggende motivasjonen for aldri å gi opp, den har jeg hatt med meg så lenge jeg kan huske, og det er jeg glad for. Aldri gi opp, det er alltid gyllne øyeblikk som tar deg videre og tilbake igjen.

 «Fra en alvorlig nakkeskade til opp på hesteryggen igjen»

Februar 2018 ble jeg påkjørt av en bil og det endte med en alvorlig nakkeskade med to leddbånd som var røket. Det er ikke første gangen jeg er skadet, og det er heller ikke første gangen jeg må se min drøm bli utsatt.

Det er nesten som det er et mønster. Hit, men ikke lenger.

Jeg var så nære så nære. Jeg hadde akkurat ridd inn min egenavlede hest, han som skal bli min konkurransehest. Han har et stort talent, var i startgropa og jeg kunne ikke trene han på en god måte på grunn av nakkeskaden. Jeg visste heller ikke om jeg noen gang ville være i stand til å gjøre det.  

Jeg var fortvilet, lei meg og fremtidsredd. En sånn skade, ville den noen gang bli bra? Ville jeg kunne ri igjen, jobbe igjen. Beholde hestene? Eller ville alt jeg hadde bygget opp forsvinne?

Jeg har jobbet som mentaltrener og siden 2002 og i alle disse årene har hørt historie etter historie, alle forskjellige og samtidig like. Alle handler om gamle ubevisste mønstre som styrer deg. Du vet, som et gammelt dataprogram du har glemt å oppdatere. Eller rettere sagt, som du ikke bevisst på og derfor kan det ikke oppdateres.  Eller som du er klar over, men ikke vet hvordan du skal oppdatere.

Jeg var lenket til sofaen i mange måneder, i det uvisse, før jeg kom i riktig behandling.  I denne perioden fikk jeg tid og anledning til å finne ut av hva jeg skulle lære av denne hendelsen. Det er alltid noe man skal lære, noe vi ikke har tid til å se på når dagliglivet har tatt grep om tiden vår.

Så hva var det jeg skulle se nærmere på denne gangen?

Det var ulike ting, og den røde tråden var et gammelt mønster jeg trengte å kvitte meg med for å vokse enda mer, for å komme enda nærmere drømmen min, og ikke minst for å kunne fortsette å ri. Det er en av grunnene til at jeg har valgt VEKST som årets ord, fordi jeg skal fokusere på å vokse, stabilt vokse.

«Bak enhver frykt ligger en stor drøm»

Denne setningen kom til meg og jeg funderte på hva det var jeg var redd for. Jeg kom til at jeg var redd for å lykkes, lykkes på ordentlig, lykkes med det som virkelig er den store drømmen der fremme.

Jeg har lyktes med veldig mye i livet mitt. La meg si at jeg lykkes i 80% av tilfellene, men ikke de siste 20%. Nå er det de siste 20% sin tur.

Så, takk til han som kjørte på meg så jeg fikk et puff i baken til å ta tak nå, og ikke senere. Tiden er nå, og det er opp til meg å gripe den og oppgradere programmene i hjernen min. Det har jeg gjort, og jeg er med i ulike coaching programmer for å jobbe med de siste 20 %. Jeg investerer i meg selv gjennom å bruke privat rehabiliteringsklinikk, den med best kompetanse i landet. Jeg investerer i instruksjon med hesten min av en instruktør der vi er to likeverdige personer med utvikling som felles mål og jeg investerer i en av verdens beste online business trenere, fordi jeg har bestemt meg. Jeg skal lykkes. Jeg tok tilbake kraften fra den gang jeg var 5 år og svømte 1000 meter.

Jeg skal lykkes – det er min tur nå.

Jeg er mer på plass fysisk nå og mentalt har jeg tatt en avgjørelse. Det gjør det enkelt å velge riktig, være fokusert og bruke ressursene mine på det som vil gi være med å utvikle «tyveprosenten».

Tiden er nå for deg også, er den ikke?

Til å lage den solide grunnmuren som du kan bygge videre på. Skape det fundamentet som gir deg jevn fremgang og som gjør deg i stand til å takle motgang på en ressursfull måte. Vite med hele deg at du kan.

Kjenn etter.

Bruker du hele ditt potensiale, eller kan du kjenne at det ligger mer der som du ikke får ut?

Hvor mange prosent av kapasiteten din bruker du?

Hvordan er det for deg når du rir konkurranser? Er det stabil fremgang eller vil du ha mer stabilitet?

Jakter du på gyllne øyeblikk og gull dager eller ser du alt som ikke fungerer?

Hvordan ville det være for deg å tro og ha tillit til at du har alt som skal til?

Jeg har laget en workshop til deg som har lyst til å ta tak nå, og den passer for deg som:

  • Vil jobbe riktig for å lykkes i det lange løp
  • Vil legge inn innsats for å trene opp din mentale styrke
  • Forstår at suksess tar tid å bygge, det finnes ingen quick fix

Jeg gleder meg til å hjelpe deg og ditt første steg er å melde deg på og bli med på gratis workshop

Påmelding til «Tre steg til din beste konkurransesesong til nå»

https://ryttercoachen.kartra.com/page/dinbestekonkurransesessong

Vi ses, Gry

Share

Publisert

i

av

Stikkord: