12.13.2013 Hverdagslykke

Din tankegang gir deg en tilstand som igjen påvirker hesten

Jeg kurser mange i å drømme og forankre disse i gode og smarte mål. Det skrives og snakkes oftere og oftere om å sette seg «store hårete mål», men trenger det alltid å være slik? Mål er jo en høyst personlig greie og det er derfor mitt kurs heter «din personlige seierspall». Mål er noe som er viktig for deg!

Hverdagslykke kan være et slikt mål, i en tid da tiden løper fra oss og vi skulle ønske at døgnet hadde minst dobbelt så mange timer.

Hverdagslykke….litt lykke hver dag…..det vil jeg ha i mitt liv og da må jeg rydde plass til det. God tidsstyring kan være en god hjelp, og du må også vite hva du virkelig vil.

Hverdagslykke for meg er å ri daglig. Det kan være alt fra å trene en unghest og å lære den forskjellige ting til å ri en tur på fjellet bak gården sammen med en jeg setter pris på å ha med meg, eller alene med hundene.

I dag, i blåtimen var det et helt fantastisk lys ute og da var jeg snar med å sale opp og ri mot Grimsdalen. Det var et fantastisk fargespill på himmelen og Rondane viste seg fra sin vakreste side på denne tiden av året. Unghesten Glotti fungerte godt og lykkefølelsen, ja den satt der den skulle:-)

Hva er din hverdagslykke? Og hva skal til for at du skal få noen drypp av denne hver eneste dag?

Mer om målsetting i dette gratiskurset:https://grynergaard.simplero.com/page/94238

 

God helg….Gry

Share

Publisert

i

,

av

Stikkord: